13 Temmuz 2013 Cumartesi

Yves Saint Laurent Dessin du Regard WaterProof Göz Kalemi - Siyah

Bu göz kalemi Yves Saint Lauranet markasından denediğim ilk makyaj ürünü oldu aynı zamanda markanın bütün ürünlerine de ilgi duymama neden olmuş oldu. Çünkü gerçekten çok çok başarılı!




Artıları;
  • Öncelikle söylemeliyim ki hayatımda kullandığım en yumuşak göz kalemi, resmen yağ gibi kayıyor, yapısı çok başarılı. 
  • Tam bir kömür karası, simsiyah bir renge sahip.
  • Ürün çok kalıcı, eğer dağıtacaksanız sürer sürmez dağıtmanız lazım, zira çok kısa sürede sabitleniyor ve bütün gün akma yapmıyor. Benim göz içimde genelde hiçbir kalem kalmaz ama bu kalem bütün günü kurtardı. 
  • Gözden çift fazlı göz makyajı temizleyicilerle rahatlıkla çıkıyor.

Eksileri;
  • Bu kadar yumuşak sürümlü olduğundan ucu biraz çabuk kütleşiyor ve ince uygulama yapmak zorlaşıyor, sık açmak gerekebilir.


Göz kaleminin satış fiyatı 59 TL, gözlemlediğim kadarıyla YSL'nin Türkiye ve yurt dışı fiyatları arasında çok fazla fark yok , bu göz kalemi Amerika Sephora sitesinde 30 $.

Bu ürün benim için fiyatını fazlasıyla hak edenler kategorisine giriyor ve kalıcı göz kalemi arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. yumuşak uçlu olmasa için benim için fazlasıyla gerekli çünkü hangi göz kaleminin sürsem gözlerim hemen yaşlanıyor başka önerebileceğiniz marka var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu göz kalemi kadar yumuşak olmasa da Emily marka göz kalemleri de yumuşaklar, fakat kalıcılık problemleri var. Zaten çok ucuz olduklarından (1-2 TL) bir şans verebilirsiniz bence:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...